Blue Flower

Agaatslakken zijn leuke huisdieren ook voor kinderen. De slakken zijn makkelijk te houden en hebben niet veel ruimte nodig. Door de verzorging van de slakken ontwikkelen kinderen net als met andere huisdieren hun verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is het heel rustgevend om naar de slakken te kijken.

Op onze site vind je een aanbod van Afrikaanse reuzenslakken. Deze slakken worden ook Agaatslakken of tropische landslakken genoemd.

Ons aanbod veranderd regelmatig.

Deze Afrikaanse reuzenslakken, Achatina's, worden door ons gekweekt.

TE KOOP:

De Achatina Fulica is een soort die wel 15 cm lang wordt! 

 OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR

 Ze komt van nature voor in Afrika. De slak is bruin, met een puntig gedraaid huisje. Dat huisje kan ook bruin zijn, beige, geelachtig, gevlekt en bijna zwart. Meestal zitten er allerlei patronen en kleuren in. Bij een volwassen exemplaar kan het huisje wel 15 cm lang worden. Een heel groot weekdier dus!

Prijs per stuk 4,50  per 3 stuks 10,00 * Bij grotere aantallen neem even contact op voor de prijsopgaven.

De Achantina Fulica Rodatzi

  OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR

Deze prachtige slak uit het Afrika-Oosten is ook uitermate geschikt voor de beginner. Ze bereiken een lichaamslengte van ongeveer 10 cm en zijn herkenbaar aan hun gele behuizing en de zeer donkere lichaam. Stelt geen grote eisen. Heeft een externe warmtebron niet nodig, kamertemperatuur is ruim voldoende, mits deze niet permanent onder 20 ° C valt. Grote agaatslak Rodatzi bereikt een levensverwachting van vijf jaar of meer.

Prijs per stuk  5,00  per 3 stuks  12,50 * Bij grotere aantallen neem even contact op voor de prijsopgaven.

De Achantina Fulica Rodatzi White Jade

Ik heb jonge slakjes van deze soort, Het is een gewilde slak, bestel ze nu op voorinschrijving. Levering zal zijn over twee maanden. De Achatina fulica jadatzi kan tot 12 cm groot worden. Ze zijn redelijk makkelijk te houden.  Geschikt voor de beginnende liefhebbers

 

Prijs per stuk  5,00  per 3 stuks  12,50 * Bij grotere aantallen neem even contact op voor de prijsopgaven.

KALK POEDER

om door de bodembedekker te mengen.

500 gr.  3,95

KALK KORRELS

Om door de bodembedekker te mengen.

500 gr.  3,95

EXTRA VOEDINGSTOFFEN

100 gr.  4,50

150 gr.  6,50

 

* De boven genoemde prijzen van de slakken is tot 4,5 cm groot hierna wordt de prijs aangepast. De slakken worden in de wintermaanden niet per post opgestuurd. De prijzen zijn exclusief verzendkosten. De slakken worden in een harde kunststof box goed verpakt verstuurd. Hiervoor wordt 10,00 euro berekend. (Box + verzendkosten + Track en Trace code).